Favori Video - En favori videoları izleyin!
Hoşgeldiniz
Giriş / Kayıt Ol

Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven in Pauw & Witteman 31-01-2012

Teşekkürler! Arkadaşlarınıza da önerin!

URL

Bu videoyu beğenmediniz. Dikkate alacağız!

Üzgünüz, sadece kayıtlı kullanıcılar çalma listesi oluşturabilir.
URL


Yayın Tarihi
Ekleyen Favori Video
Kategori: Eğlence
11 İzlenme

Açıklama

Journalist Coen Verbraak volgde het satirische duo Van Kooten en De Bie een jaar lang en maakte een drieluik over hen; Van Kooten en De Bie sloegen weer toe! Deze documentaire wordt 5 februari gepresenteerd.

Behalve nieuw materiaal bevat de documentaire ook nog nooit eerder vertoonde oude beelden van het duo. Dit materiaal werd kortgeleden terug gevonden in de archieven van de VPRO. De documentaire over de komieken is bijzonder omdat Van Kooten en De Bie erom bekend staan dat zij weinig media in hun leven toestaan. Het duo brak door bij het grote publiek dankzij tv-programma's zoals Simplistisch Verbond en Keek op de Week.

Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven worden door menig critici beschouwd als de nieuwe Van Kooten en De Bie. Samen maakten zij onder andere de tv-programma's Draadstaal en Neonletters en toerden ze met de muzikale voorstelling Jurk door het land.

Kees van Kooten, Wim de Bie, Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven waren eerder bij ons in de uitzending, bekijk hieronder de fragmenten.

Fazlasını Göster

Yorum Yazın

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.
RSS